Over ons

Adveris Advocatenassociatie

Gespecialiseerd advocatenkantoor

Voor wie met moeilijke vraagstukken zit, werken specialisten erg verhelderend. Adveris Advocatenassociatie heeft een duidelijke keuze gemaakt: zich diepgaand bekwamen in welomlijnde materies:

 

 

De tijden waarin het vanzelfsprekend was om fullservice aan te bieden, zijn voorbij. Bij de zoektocht naar een advocaat kiezen cliënten steeds meer bewust voor een ander soort advocatenkantoor waarbij niet de omvang van een kantoor als maatstaf geldt, maar de scherpte, toewijding en toegankelijkheid van haar gespecialiseerde advocaten.

 

In hun uitverkoren materies hebben de advocaten van Adveris een gedegen reputatie opgebouwd. Zij hechten aan kwaliteit, persoonlijke dienstverlening en onafhankelijkheid. Zij staan voor heldere en duidelijke advisering, met een duidelijk zwaartepunt bij de eigenlijke procespraktijk, tegen een concurrerend tarief.

Voor ondernemers die actief zijn in de bouw of in haar toeleverende sectoren, net als voor bouwende particulieren, kan Adveris de geëigende (proces)partner zijn. Een partner die veel deskundigheid inbrengt en als geen ander in staat is om alle voorkomende juridische zaken doeltreffend te behartigen, zowel vóór, tijdens als ná de bouw.

Als ondernemer heeft u met tal van ondernemingsrechtkwesties te maken. Adveris Advocatenassociatie kan als nichekantoor bijstand verlenen op de meest cruciale juridische domeinen waarmee de onderneming kan te maken krijgen:

Adveris Advocatenassociatie begeleidt particulieren, ondernemingen en verzekeraars, bij de behandeling en afwikkeling van de meest uiteenlopende schadegevallen. Daarnaast adviseren wij u over verzekeringsproducten, regres, dekkingsvraagstukken en andere poliskwesties.

Adveris Advocatenassociatie | Herbert Hooverplein 17 bus 3 (2° verdieping) | 3000 Leuven | tel. 016 62 43 35 | fax 016 50 17 35 | info@adveris.be

Copyright 2015 © All Rights Reserved